17.5.09

Cabrils debat el seu Consell de Poble

El regidor de Participació Ciutadana, sr. Miquel Ponsa va ser l'encarregat de presentar el debat
( foto d'arxiu)
1ª Taula de debat
2ªTaula de debat
Una vintena de veïns del poble,( representants d'entitats locals i ciutadans), varen participar ahir dissabte , al debat sobre el Consell de Poble de Cabrils.
El Consell de Poble és una eina que pot ser molt útil per tal de potenciar la participació ciutadana a una població. De fet moltes poblacions ja el tenen . Es tracta d'un òrgan de participació a on representants de la ciutadania debaten amb responsables i tècnics municipals, els assumptes públics del poble. Les funcions principals del Consell de Poble de Cabrils podrien ser, entre d'altres, debatre els plans d'actuació generals, emetre informes, promoure estudis o fer propostes en matèria de desenvolupament econòmic, local, planificació estratègica del municipi i grans projectes urbans.

En aquest debat una vintena de ciutadans; i representats d'entitats de Cabrils, varen poder participar en la elaboració d'aquesta important eina de participació, promoguda desde la regidoria de Participació Ciutadana i el seu regidor, sr. Miquel Ponsa.