19.6.09

Festa del cinema


La Festa del Cinema és una promoció per fomentar l'assistència a sales de cinema a través d'un descompte directe en la compra de l'entrada. L'adaptació d'aquesta promoció Francesa a Espanya sorgeix com a conseqüència de la caiguda d'espectadors constant que el sector ve patint des de l'any 2005.


Pel preu d'una entrada normal, regalen una altra al preu de dos euros. La Festa del Cinema dura 3 dies, diumenge 21 de Juny, dilluns 22 de Juny i dimarts 23 de juny.
Els espectadors que acudeixin a les sales el diumenge 21 de juny se'ls lliurarà, per la compra d'una entrada a preu normal, un PASSAPORT, amb el qual podran acudir als cines adherits a la promoció, des de la segona entrada de diumenge i fins al dimarts 23 de juny, tantes vegades com vulguin, a qualsevol pel·lícula de la cartellera, pel preu únic de 2€ per pel·lícula Web festa del cinema.

*****Cinema en català: Cartellera setmanal
Millennium 1. Els homes que no estimaven les dones
Fitxa tècnica
Títol original: Män som hatar kvinnor
Direcció: Niels Arden Oplev
Guió: Rasmus Heisterberg, Nikolaj Arcel. Basada en la novela d'Stieg Larsson
Intèrprets: Michael Nyqvist, Noomi Rapace, Sven-Bertil Taube, etc.

Sinopsi:
Versió cinematogràfica de la primera entrega de la trilogia Millenium de l'escriptor suec
Steig Larsson.:
Mikael Blomkvist, un periodista condemnat per negar-se a revelar les seves fonts sobre un polèmic reportatge, rep l’encàrrec d’investigar la desaparició de Harriet Vanger, ocorreguda 25 anys enrere. La investigació es complica però Blomkvist aconsegueix dur a terme l’encàrrec gràcies a la col·laboració de la jove i estranya Lisbeth Salander.
Tràiler de la pel·lícula

La trilogía Millenium, llibres: ELS HOMES QUE NO ESTIMAVEN LES DONES, LA NOIA QUE SOMIAVA UN LLUMI I UN BIDO DE GASOLINA .

LA REINA AL PALAU DELS CORRENTS D AIRE: publicada ahir a quest és el tercer i últim volum de la trilogia de culte que ja ha seduït més de 13 milions de lectors a tot el món. El desenllaç de Millenium.