13.1.10

El Punt: L'alcalde d'Arenys de Munt fitxa per Reagrupament amb l'objectiu de «fer feina»


Peu de foto: Mora en el acte de presentació de la plataforma Cabrils decideix.

El Punt. L'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra, ha fitxat per Reagrupament i serà presentat aquest divendres per la formació independentista en un acte que tindrà lloc al Col•legi de Periodistes. Móra, que és alcalde per la formació independent Arenys de Munt 2000 (ICV), defensa que el plantejament de les dues formacions és similar i que des de l'estiu ja han col•laborat. Així, la relació, segons defensa l'alcalde, va començar abans que tingués lloc la consulta sobre la independència que es va originar a Arenys de Munt i que, com ell mateix assumeix, l'ha acabat convertint en una «icona» de l'independentisme.
Ahir, l'alcalde assegurava que la seva intenció és «treballar i fer feina pel país» i no s'ha plantejat encara si es presentarà com a candidat a les primàries de Reagrupament, que han de tenir lloc a la primavera. «Seran els mateixos reagrupats els que, en llistes obertes, els escolliran. Això és treballar des de la transparència», hi afegia.
Per alguns, Móra podria convertir-se en el candidat de Reagrupament a les eleccions al Parlament; abans, però, s'haurà de sotmetre a les votacions. L'alcalde, que s'ha estrenat aquest mandat en el càrrec, manté que no hi ha cap incompatibilitat perquè continuï com a cap de llista del seu partit a Arenys de Munt. Amb vista a les properes eleccions municipals, assegura que des de l'assemblea es proposarà un nou plantejament «pioner» per orientar el partit.