7.1.10

Presentació de la Plataforma " Cabrils Decideix"










Presentació de la Plataforma “Cabrils Decideix”.

El proper dissabte 9 de gener, la Plataforma
“Cabrils Decideix” farà la seva presentació oficial a tots els veïns de la vila. L’acte, presentat per la coordinadora de la plataforma, la Pilar Llongueras, i moderat per en Xavier Viudez, portaveu, tindrà lloc a la sala de la Concòrdia a les 19:30h. Estarà acompanyada per la presència de dos dels impulsors de la consulta popular sobre la independència de Catalunya a Arenys de Munt, el seu alcalde, en Carles Mora i el regidor de les CUP Josep M. Ximenis. Ambdós ens explicaran com va sorgir aquest projecte, i el ressò nacional i internacional que ha tingut després de la seva celebració.

La polèmica creada per l’Estat, volent impedir la consulta d’Arenys de Munt, ha encoratjat a moltes persones a organitzar, com a Cabrils, noves consultes com la que celebrarem nosaltres el 28 de febrer, que malgrat no ser vinculants, volen fer prevaler el dret dels ciutadans d’aquest país a ser preguntats pel nostre futur col·lectiu.

Per primera vegada, un conjunt de ciutadans de Cabrils, independentment de la seva ideologia política, s’han unit per organitzar una consulta al marge de les institucions i preguntar als veïns de la vila, quina seria la resposta a la qüestió: “Està d'acord que la Nació Catalana esdevingui un estat de dret, independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea?”.

El recolzament del ple de l’ajuntament de Cabrils aprovant una moció de suport a la celebració de la consulta per la independència a la nostra vila, i la col·laboració desinteressada de veïns, empreses, associacions i partits polítics de Cabrils és molt important per promocionar la participació a la consulta, garantint la llibertat de vot de tots els cabrilencs.

Si tu vols col·laborar amb nosaltres, entra a la web de la plataforma www.cabrilsdecideix.cat/participa, on trobaràs les diferents maneres per fer-ho: adherint-te, donant suport, fent de voluntari o bé col·laborant econòmicament. Visita la web http://www.cabrilsdecideix.cat/, allí trobaràs tots els nostres actes informatius que esperem siguin del teu interès.
Ens veiem!