30.8.10

Dissabte arrenca la sisena edició de la cursa ‘Burriac Atac’ amb més de 650 inscrits


El quatre de setembre més de 650 corredors i corredores prendran la sortida de al sisena edició de Burriac ATAC! Amb les inscripcions tancades en menys de 20 dies les ganes que aquests atletes posaran estan més que demostrades, per tant mereixen que se'ls vingui a animar d'allò més.



Amb més de 100 corredores inscrites tornem a ser la cursa de muntanya amb més participació femenina, i n'estem molt content. També ens complau tenir més de 180 atletes locals i un munt de gent que en més o menys mesura ve de lluny per ajudar-nos a gaudir d'aquesta cursa.

Des del Centre Excursionista Vilassar de Mar us recomanem alguns llocs on creiem que podreu arribar fàcilment i recordeu que hi ha un concurs fotogràfic amb dues nits d'hotel com a premi.

Sortides: Ajuntament Vilassar de Mar

20:00 Sortida Marrec ATAC! (activitat infantil)
21:30 Sortida dones
21:45 Sortida homes

Trams de recorregut

22:00 planes de Montcabrer
22:15 castell de Burriac
22:30 església de Cabrera
22:45 arribada Club Nàutic Cabrera

Aquest mateix dia donarem el tret de sortida a la campanya “El Piri es mou”. Una campanya que busca acabar d'obtenir els diners necessaris pel proper canvi d'ubicació de l'espai que ocupa el Centre Excursionista i a la que us demanem a totes i tots que ens ajudeu a tirar endavant.

http://www.burriacatac.cat/
http://www.cevilassardemar.cat/