30.8.10

Dissabte arrenca la sisena edició de la cursa ‘Burriac Atac’ amb més de 650 inscrits


El quatre de setembre més de 650 corredors i corredores prendran la sortida de al sisena edició de Burriac ATAC! Amb les inscripcions tancades en menys de 20 dies les ganes que aquests atletes posaran estan més que demostrades, per tant mereixen que se'ls vingui a animar d'allò més.



Amb més de 100 corredores inscrites tornem a ser la cursa de muntanya amb més participació femenina, i n'estem molt content. També ens complau tenir més de 180 atletes locals i un munt de gent que en més o menys mesura ve de lluny per ajudar-nos a gaudir d'aquesta cursa.

Des del Centre Excursionista Vilassar de Mar us recomanem alguns llocs on creiem que podreu arribar fàcilment i recordeu que hi ha un concurs fotogràfic amb dues nits d'hotel com a premi.

Sortides: Ajuntament Vilassar de Mar

20:00 Sortida Marrec ATAC! (activitat infantil)
21:30 Sortida dones
21:45 Sortida homes

Trams de recorregut

22:00 planes de Montcabrer
22:15 castell de Burriac
22:30 església de Cabrera
22:45 arribada Club Nàutic Cabrera

Aquest mateix dia donarem el tret de sortida a la campanya “El Piri es mou”. Una campanya que busca acabar d'obtenir els diners necessaris pel proper canvi d'ubicació de l'espai que ocupa el Centre Excursionista i a la que us demanem a totes i tots que ens ajudeu a tirar endavant.

http://www.burriacatac.cat/
http://www.cevilassardemar.cat/

28.8.10

El POUM, una bona oportunitat per equilibrar el model urbanístic de Cabrils


L’aposta en les dècades recents ( planejament urbanístic general fins ara vigent al municipi ve de 1990 ) per un model urbanístic dispers, ha comportat a Cabrils més costos en la prestació de serveis públics ( neteja viària, gestió de residus, subministrament d’aigua i clavegueram, manteniment de la via pública, il•luminació, seguretat….).


A l'augmentar  la dispersió els costos de la prestació de serveis són més alts i crea més pressió sobre les finances locals.

En les jornades que ha fet l`ajuntament de participació sobre el pla d’ordenació urbana municipal (POUM) en la enquesta que hi han participat sobre una cinquantena de persones a sortit que volen aturar el creixement urbanístic.

Creiem que es una bona noticia aturar o creixa de una manera mes racional. Lo que no potser es seguir amb aquesta retroalimentació negativa d´aquest últims 20 anys, on s’ha afavorit la venda de sol o altres ingresos a curt termini pro generant costos més a llarg termini.

Cabrils està en una situació que mai més tindrà aquesta quantitat d' ingressos però sí que tindrà les despeses de mantenir aquest model urbanístic. Aquest desfase entre ingresos i despeses és fonamental per entendre desequilibris futurs dels pressupostos de Cabrils.

Esperem que el nou POUM intenti equilibra el model urbanístic i tambe els futurs pressupostos.

26.8.10

La Policia Local posa en marxa una campanya de control de velocitat

La Policia Local posa en marxa una campanya de control de velocitat




A partir del 25 d'agost la Policia Local de Cabrils promou una nova campanya, coordinada pel Servei Català de Trànsit, de control i denúncia de les infraccions per excés de velocitat, que es mantindrà activa fins el diumenge 12 de setembre.

Les noves actuacions es materialitzaran gràcies a la cessió, fruit del conveni signat amb el Servei Català de Trànsit, d’un aparell radar digital homologat que s’instal•larà a diferents vies del municipi i en diferents franges horàries. La ubicació del radar vindrà determinat prioritzant les vies principals de circulació i els punts on s’han registrat més accidents, sobretot quan aquests hagin estat causats per l’excés de velocitat.
/ ajuntament/

22.8.10

La Mútua escenari d'una nova sèrie TV3



"Polseres vermelles", que está aprofitant els espais de la Mútua com a escenari. El rodatge está previst que finalitzi a finals del mes novembre i TV3 té previst emetre la sèrie dins la nova temporada 2011.
Aqui els protagonistes són sis nens i sis nenes que per diferents malalties han de passar uns mesos en un hospital.

20.8.10

M1 tv Estrena un programa especial de la Mostra Gastronòmica




La XXIII Mostra Gastronòmica, Comercial i D’Artesans de Cabrils i la Festa Major Santa Helena 2010 són els protagonistes del programa especial que va  preparar  M1 tv. ( dijous 19).  La televisió local ( M1 tv) ja va dedicar, el passat 11 d’agost, un monogràfic a la Mostra al programa de debat Pantalla Oberta. El nou espacial, dedicat a la Mostra i a diversos actes de la Festa Major .

El programa es podrà tornar a veure en redifusió avui divendres 20 d’agost a les 8,00h., a les 11,00h., a les 15,30h., a les 18,30h. i a les 23,30h .; el dissabte 21 a les 9,00h., a les 12,30h., a les 16,00h. i a les 19,30h. i el diumenge a les 10,00h., a les 12,00h. i a les 20,30h.

 El programa també es podrà veure mitjançant Internet mitjançant la pàgina web www.m1tv.cat
/ajuntament/

13.8.10

La Festa Major de Santa Helena i XXIII edició de la Mostra Gastronòmica de Cabrils

Programació i activitats

Divendres, 13 d'agost
A les 7 de la tarde, a la Plaça de l'Església LA TROCA, l'inici de la Festa Major.
A les 8 del vespre, al Recinte de la Mostra  INAUGURACIÓ de la XXIII Mostra Gastronòmica, comercial i d'artesans 2010.
A 2/4 de 12 de la nit al Centre Cívic La Fàbrica per la previsió de pluja Ball de Festa Major Nit Jove: amb el grup SE ATORMENTA UNA VECINA i DISCOMÒBIL 

 Dissabte 14 d'agost
A les 12 del migdia, als Horts de La Sta. Creu. XERINGADA 2010
A 2/4 de 6 de la tarda, a la Pça dels Motius: JUGA, JUGA( tarda de jocs gegants)
A les 11 de la nit, des de la Pça del Mil·lenari: CORREFOC DE FESTA MAJOR
( a càrrec dels Peluts de Foc)
A les 12 de la nit, a l'ecola l'Olivera: BALL DE FESTA M
( Amb la Beat Club Orquestra i Discomòbil).