26.8.08

La fundació puntCAT participa en la presentació de la nova aplicació Photoshynt

Es tracta d'una aplicació gratuïta que mitjançant la superposició de fotografies de milers d'usuaris sobre una mateixa àrea geogràfica crea representacions tridimensionals d'espais coneguts


La Fundació puntCAT participa en la presentació mundial de la revolucionària tecnologia de processament d'imatges i escenaris, Photosynth, enllaç presentada per Microsoft . Al costat d'entitats com el National Geographic, la BBC o la NASA, la Fundació puntCAT, col·labora, com a únic representant del Sud d'Europa, aportant en aquesta estrena mundial escenaris tridimensionals de diferents monuments i indrets del país.

Trobareu els escenaris sintètics a del Photosynth, si els servidors van molt carregats, aquí teniu dos vídeos del que es pot fer amb els escenaris de la Plaça de St. Jaume i La Pedrera i de la Sagrada Família. O si us ho estimeu més podeu veure la presentació a la TED conference (en anglès) on en Blaise Agüera i Arcas, co-creador del Photosynth, va presentar-ne la tecnologia.

Aquesta col·laboració reforça el compromís de puntCAT per estar sempre entre els millors i acostar la innovació i les noves tecnologies a tothom. Entenem el Photosynth com una Aportació que obre una nova era en el turisme virtual i que ajudarà a promocionar el nostre país arreu del món. Us volem animar a que veieu els esceneris creats però també a que creeu es vostres.


Per a més informació: http://photosynth.net/learn.aspx