20.8.08

La XXI edició de la Mostra bat el record de tiquets venuts

Es supera àmpliament els 25.000 tiquets venuts


Segons informa l’Ajuntament, el balanç que es pot fer de la XXIª edició de la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans de Cabrils és “excel·lent”. Per fi la climatologia va respectar els visitants i aquests ho van agrair gaudint del nombrosos plats servits pels restaurants, superant, àmpliament, la mítica xifra de 25.000 tiquets venuts.

A pesar de les cues, en moments puntuals, a l’hora d’adquirir els tiquets, l’afluència de visitants va ser molt escalonada, repartint-se durant tots els dies d’obertura de la fira. Destacar que dilluns, considerat fins aquesta edició com el dia amb menys visitants, va ser justament el dia en que es van vendre més tiquets, fet que va comportar que alguns restaurants acabessin les seves existències.

Pel que fa els comerciants, aquests també s’han vist beneficiats per l’augment de visitants, i han complert amb escreix les seves expectatives de ventes durant la Mostra. Una vegada finalitzada la XXIª edició, ja es comença a pensar en l’edició de l’any vinent, per tal de seguir sent una de les Mostres Gastronòmiques més reconegudes de Catalunya.