6.9.06

Malestar a CiU de Cabrils


La informació publicada en El Punt referent a l’acostament de posicions entre UDC i CDC no ha estat ben rebuda per part dels convergents. Unió en cap moment es retracta del que va dir en el seu dia (que no acceptava Manel Pérez com a cap de llista de la Federació), sinó que tant sols “...ha decidit reconsiderar la seva posició i preveure com a possible la candidatura de l’actual alcalde de Cabrils com a cap de llista de CiU.” Els convergents creuen que això només suposa una declaració d’intencions, sense cap compromís i, que a aquestes alçades de la pel·lícula, és un gest totalment insuficient. Per altra banda, ben poc ha transcendit dels contactes mantinguts i de l’acord de mínims entre ambdues formacions. En tot cas, els acords no afecten a continguts polítics ni a la confecció de la llista, sinó a temes de calendari. Tanmateix, dins el corrent de CDC proper al portaveu del PSC i exregidor de CiU, Joaquim Colomer, no ha sentat bé l'inici de negociacions entre les executives de CDC i UDC. Aquest nucli dur convergent no vol ni sentir a parlar del President d'UDC i regidor del DiU, Antoni Poblet, que no disposa de gaire amistats dins d'aquest sector. Fonts de CDC apunten que l'única sortida exitosa de la Federació és el cap de turc de Poblet.

Notícies relacionades: Unió de Cabrils no accepta l’actual alcalde i cap de llista de CDC com a candidat a les municipals

Antoni Poblet: «No acceptem Manel Pérez com a candidat perquè defensa el PSC en lloc d’apostar per la federació de CiU».

Foto: El Punt