9.10.06

Cartes dels lectors (5)

Escric aquesta carta del lector motivada per la lectura del post sobre el “Desenterrament del Pla Estratègic”; concretament pel que fa a l’assoliment dels objectius del reforçament de la identitat de poble i la convivència. En aquest sentit, considero cabdal a l’hora de pal·liar aquesta problemàtica el desenvolupament de la zona esportiva. L´Ajuntament, juntament amb la Diputacio de Barcelona i l’equip d’arquitectes Hernández & Sauque varen presentar fa uns anys un projecte d’ordenació de la Zona Esportiva. Aquest projecte permetia la seva construcció per fases. La primera fase corresponia a la construcció de la piscina coberta i els seus annexos complementaris. El cost d’aquestes obres era de 300.000 euros. Aquesta primera fase havia d’estar acabada ala primavera o estiu de 2006.
L’altra dia , en el Ple municipal es va parlar de la gespa artificial del camp de futbol; que en el projecte d’ordenació era una part de la quarta fase. En aquest sentit, em pregunto: Es faran totes les quatre fases o només una part de la quarta?
Per les xifres que es va parlar al Ple , 250.000 euros aprovats i uns 100.000 euros que pot disposar l’ajuntament , col·locaran la gespa artificial pel camp de futbol a partir de finals de octubre 06 i tardarà unes 8 setmanes ( finals de desembre 06 ).
D’altra banda, al principi d’estiu hi havien problemes per a obrir la piscina. ( Recordem que cada any la piscina s’obre al municipi de finals de juny fins al final d’agost ). Si cada any arrosseguem aquest llast; com és que no es fa la primera fase del projecte? ( que és la construcció de la nova piscina). L’estiu vinent ,si no es fa res , hi hauran els mateixos problemes per obrir la piscina i no tindrem pressupost per solucionar-ho…