20.10.06

Cartes dels lectors (7)

Hem assistit a l’ASSAMBLEA EXTRAORDINARIA de L´AMPA del passat dia 16 d´octubre. Primerament, voldríem felicitar a la junta de l´AMPA per la seva dedicació i pel seu poder de convocatòria, donat que poques vegades s´han vist més de 200 persones en una Assemblea. Dit això, ens agradaria abordar els continguts de l´ordre del dia:

1- Lectura i aprovació de l´acta anterior.
2-Informació de la reunió Junta de l´AMPA / CLAUSTRE ( situació actual )
3-Precs i preguntes.

De seguida, després de les explicacions de la situació actual amb el Claustre, l´AMPA va portar una proposta (més endavant hi entrarem) i pretén que es porti a votació aquesta proposta que, com podeu comprovar, no apareixia dins de l’ordre del dia (aquest no reflectia la possibilitat de presentar propostes i votar-les).

D’altra banda, en quan a la proposta presentada, en general ens sembla acceptable; de la mateixa manera que també ens sembla acceptable el polèmic tema de la jornada intensiva. Ara bé, on no combreguem amb rodes de molí és en el fet que ens treguin el poder de decidir a l’ASSAMBLEA en benefici del Consell Escolar. Si no ho vam entendre malament, la proposta era que delegarem directament el vot de la jornada intensiva als pares representants al Consell Escolar més el pare o mare de la junta de l’AMPA. En aquest sentit, creiem que aquesta ha de ser una decisió presa per la majoria de l’Assamblea. És el nostre parer.

Mariona i Jordi