23.7.07

Francesc Ponsa exigeix una disculpa pública a Serrano

El portaveu del VIC va atacar durament Ponsa en un comunicat de premsa per afirmar que CiU i VIC anaven agafats de la mà

Després del recent pacte de Govern entre ambdues formacions, Ponsa exigeix una rectificació a Serrano

El portaveu republicà a Cabrils, Francesc Ponsa (bloc), demana al portaveu del VIC, Alfred Serrano, “unes disculpes públiques que vull que publiqui en el mateix lloc que va publicar la seva resposta: el bloc del VIC. Vull que es retracti de les “floretes” que em va llançar, com la d’”aprenent d’humorista” o “fal·laciós”, entre d’altres”. Concretament, la frase que es va publicar a la web d’Esquerra-Consens durant la passada campanya de les municipals i que va enutjar Serrano va ser la següent: “aquestes dues formacions (CiU i VIC) van agafades de la mà tal com van fer en el seu moment el DiU i el VIC. Tot plegat és significatiu i defineix quin és el tarannà de tothom”. Aquestes declaracions van ser efectuades en el marc de l’absència de CiU i VIC al debat de partits polítics celebrat a La Fàbrica relatiu a les eleccions municipals del passat maig. Ponsa considera que l’entrada del VIC al Govern en minoria de CiU ara “ha demostrat que el que vostè titllava "especulacions” eren certeses. I què ha de dir ara d’això?”. En aquest sentit conclou: “La realitat és que vostè va agafat de la mà de CiU, com vaig dir fa més d’un mes i torno a dir ara”.

Per conèixer el background de la polèmica, podeu consultar el comunicat de premsa del Sr. Alfred Serrano i la resposta del Sr. Francesc Ponsa.