10.9.07

Èxit rotund del “Burriac atac”

El cabrilenc Sergi Andrés queda en una meritòria 5ena posició

Andrés estirant a l'arribada

La cursa “Burriac atac” organitzada pel Centre Excursionista de Vilassar de Mar fa ser un autèntic èxit. El guanyador d’aquesta tercera edició va ser, una altra vegada, en Xavier Espiña amb un temps d’1h.15 minuts. El mateix corredor fa fer la baixa més ràpida del castell de Burriac a la platja de Vilassar de Mar, amb un temps de 25 minuts. El corredor de Cabrils que va fer millor temps va ser en Sergi Andrés que va realitzar el recorregut en cinquena posició amb un temps de 1h. 22 minuts. Tots els participants van coincidir en valorar molt positivament l’organització de la cursa, que va comptar amb un gran nombre de voluntaris.

Jordi Babra (dreta) en el primer avituallament

Francesc Ponsa i Teresa Navarro al final de la cursa

Tanmateix, un elevat nombre de cabrilencs va voler animar als corredors a la seva arribada a la platja i van contribuir, d’aquesta manera, a l’àmplia participació i suport a la cursa. A l'arribada, hi havia servei de massatge, butifarrada i es van sortejar diversos obsequis. La tercera edició de la “Burriac atac” ha consolidat aquesta cursa com una cita indispensable per a tots els amants de les curses de muntanya.