26.4.07

Esquerra-Consens x Cabrils exporta el seu “consens” als pobles veïns

Les candidatures d’Esquerra de la zona presenten un “decàleg” de propostes comunes per presentar conjuntament en els respectius programes electorals

Els caps de llista d’Esquerra a Cabrera (Carles Rocabert), Cabrils (Miquel Ponsa) Vilassar de Mar (Damià del Clot), Vilassar de Dalt (Xavier Yelo) i Premià de Dalt (Sebastià Pujol) van presentar ahir en una roda de premsa a l’ajuntament de Cabrera de Mar el seu “decàleg” de propostes comunes per incloure en els respectius programes electorals. Segons Miquel Ponsa, cap de llista d’ Esquerra-Consens x Cabrils, tenim “el compromís de compartir objectius i recursos i defensant la prestació de serveis mancomunats com una eina útil i eficaç de gestió local”. Entre les prioritats d’aquest document, destaca - a més de la potenciació de la mancomunitat de serveis- la coordinació d' accions conjuntes per demanar el trasllat de la N-II i la supressió dels peatges, la protecció dels espais “blau-verd” i la seva connectitivitat entre els pobles i l’adhesió a la Xarxa de Ciutats Tranquil·les (per veure proposta clicar aquí).

L’alcalde de Cabrera de Mar, Carles Rocabert – en nom de les candidatures d’Esquerra del voltant - va palesar l’intenció d’esdevenir forces de govern i desenvolupar, d’aquesta manera, els compromisos ara establerts. (Podeu consultar el decàleg de propostes aquí).