5.12.07

Activitats per la pau

L'Escoltisme és una manera de viure

M.B. - El passat dissabte 1 de desembre, l'Agrupament d'Escolta INTAYLLÚ de Vilassar de Mar va celebrar el seu quinzè aniversari. En aquest sentit, voldria felicitar enèrgicament als nostres veïns per la seva constància i per la tasca que han desenvolupat durant aquest període.


Així doncs, els nois i noies de Vilassar de Mar (juntament amb els dels pobles limítrofs, entre els quals es trobaven varis de Cabrils) van realitzar el seu mural per la pau que, alhora, commemorava el centenari del moviment escolta d'arreu del món. La plaça Ventura Gassol va ser l'espai triat per a aquesta trobada que va reunir a petits i grans, nens i monitors, amics i coneguts. També hi era present la presidenta comarcal del moviment, la cabrilenca Anna Martínez. Tots plegats, van deixar el seu granet de sorra per l’educació en el lleure.


Recordem que el moviment escolta el trobem arreu del món: està present a més de 170 països aplegant a 40 milions de persones. Enguany, els escoltes han anat duent a terme els Gifts for peace, petites accions (com els murals corporatius) dels nois i noies que constitueixen una manera d’expressar el fet de pensar globalment i d'actuar localment.