1.12.07

EL PUNT: "El govern de Cabrils admet que dos agents locals estan acusats d'un delicte sexual"

Segons informa avui El Punt, "dos policies de Cabrils han declarat als jutjats de Mataró per un presumpte delicte d'assetjament sexual. Els dos superiors –actualment un d'ells és cap de torn i l'altre està apartat del servei de manera temporal– han estat denunciats per una agent, que ara està de baixa, i per una altra noia que hi havia estat d'interina uns mesos. El cas d'aquesta jove es remunta al 7 de novembre, quan el seu marit va trobar una multa al parabrisa; en el document, però, no hi havia un import a pagar, sinó que es feia referència a l'aspecte físic de la policia amb un alt contingut sexual. L'altra denúncia és per uns fets que van passar fa anys.

El regidor Alfred Serrano (Veïns Independents de Cabrils) va explicar aquests fets en el darrer ple a petició de l'oposició. Serrano hi va afegir que no s'havien donat més detalls perquè ell ha rebut amenaces «d'una persona uniformada i amb pistola», segons va assegurar, que també ha denunciat l'excap de policia per aquests fets. El portaveu del PSC, Joaquim Colomer, va afirmar «que s'ha de saber la veritat perquè això genera falta de confiança en la policia local». El PP va demanar «respecte» per a tots els implicats i va reclamar la presumpció d'innocència. En canvi, des del Grup de Progrés de Cabrils, Jordi Serra «culpabilitza» les dues agents de la situació. «Fer una denúncia el 2007 per uns fets del 2003 em fa dubtar», va assegurar Serra".
Recordem que l'alcaldessa, Avelina Morales, i el primer tinent d'alcalde, Alfred Serrano, han estat denunciats per l'excap de la policia per injúries, calúmnies i falsetat processal.