27.12.07

Avui toca Ple!

Aquest vespre (21h) a la Sala de Plens de l'Ajuntament es celebrarà la sessió ordinària d'aquest mes amb el següent ordre del dia:

I.- Part resolutiva.
1. Aprovació, si escau, de l’esborrany de l’acta de la sessió de data 29 de novembre de 2007.
2. Nomenament dels membres que formen part del Patronat Municipal Escola Bressol.
3. Ratificació del decret d’alcaldia de data 13 de desembre de 2007, relatiu a l’aprovació de l’expedient de crèdits incobrables i baixes d’executiva formulats per l’Organisme de Gestió Tribuaria de la Diputació de Barcelona.
4. Ratificació, si escau, de l’aprovació de la pròrroga de l’acord marc, del pacte territorial per l’ocupació del Maresme 2004-2007 fins el desembre de 2008.
5. Ratificació de les actuacions realitzades fins a la data en relació a la intervenció per emergència en la xarxa d’aigües pluvials de la urbanització de La Llobera i aprovació de l’aplicació de la despesa, amb el compromís, si escau, de consignació pressupostària per a l’exercici vinent.
6. Aprovació, si escau, del projecte d’obra ordinària de substitució del col.lector de pluvials del carrer Pollancres, al tram zona esportiva, carrer Oliveres de La Llobera.
7. Convocar el concurs per adjudicar una nova llicència per a la prestació de serveis al públic de transport de viatgers en la categoria d’auto-taxi.
8. Acceptació de l’aportació econòmica de l’empresa Sorea pel finançament de les obres del Projecte d’instal.lació de canonades principals de distribució de la xarxa d’aigua potable als sectors de Sant Crist i Montcabrer.

II.- Part de control
9. Resolucions de l’alcaldia i actes de la Junta de Govern Local aprovades fins a la data.
10. Mocions dels grups politics municipals.
11. Pregs i preguntes.