21.5.08

El Xeflis i l’Spla organitzen unes jornades sobre Cuina de l'Empordà

Després de consolidar les jornades de la cuina Aranesa, ara el Xeflis i l'Spla, ens volen acostar, aquesta cuina rica, diversa i sobretot tradicional, dins del receptari de la Cuina Catalana.

Durant quinze dies podreu gaudir de plats com, les Garoines, Ceba amanida al "cop de puny", l'Ànec amb Peres, Gambes fresques del "Cap de Creus", els Peus de Porc amb Naps o el Suquet a l'estil dels pescadors de Llançà.

També hi tindrem postres típiques de la zona, com els Brunyols de l'Empordà o els Taps de Cadaqués, per exemple.

Ara que arriba el bon temps, i aprofitant el continu interès d'aquests dos restaurants de Cabrils, per fer arribar als seus clients, el millor de la Gastronomia Catalana, us convidem a gaudir d'aquestes jornades de Cuina de l'Empordà, que de ben segur gaudireu.Bon profit!