1.12.09

Messi, Pilota d’Or 2009

Amb aquest premi, més que merescut després de l'excel•lent temporada, en què l'equip blaugrana ha guanyat alguna cosa més que un triplet. Els aficionats al futbol, hem gaudit amb el joc de l'equip. el premi és el colofó a una temporada que passarà a les hemeroteques del club. Felicitats Lionel i força Barça.


Leo Messi, s’ha fet pràcticament per unanimitat amb el 'Pilota d'Or' 2009, atorgada per la revista francesa 'France Football', superant d'aquesta manera al portuguès Cristiano Ronaldo, segon en aquesta ocasió, i també per davant del seu company al Barça Xavi Hernández.
Le palmarès du Ballon d'Or
Messi,va confirmar els pronòstics i va aconseguir el suport de 96 membres del jurat, el que li va valer 473 dels 480 punts possibles. Cap futbolista havia aconseguit mai tant avantatge respecte al segon classificat, ja que Messi va obtenir més del doble del suport que Cristiano Ronaldo (233 punts) i va quedar molt per davant del seu company Xavi (170 punts). Només Anglaterra, amb Gerrard i Rooney, va igualar els representants d'Espanya - Iniesta va quedar en una destacada quarta posició - al 'top ten', amb 149 punts.
Messi : «Un grand honneur»
La revista francesa lliurarà el trofeu al guanyador el 6 de desembre a París.
Messi, ADN blaugrana’ aquest dimarts 1 de desembre a les 20h30, Barça TV estrena un nou reportatge emmarcat en el programa ‘Porta 104’ que té com a protagonista el nen que s’ha convertit en el millor jugador del món: Leo Messi.
A banda de l’horari de l’estrena, “Messi, ADN blaugrana” també s’emetrà dimecres 2 de desembre (11.30 h i 15.30 h), divendres 4 de desembre (14.30 h) i diumenge 5 de desembre (10 h i 21 h).
F. Riquelme