20.12.09

Presentació del llibre: " Com era abans Cabrils"


Divendres 18 va presentar-se a la Biblioteca el Llibre: “ Com era abans Cabrils”. Recordem que els textos del llibre són fruit de les tertúlies que realitza aquest grup, cada divendres a la nostra biblioteca

Aquest recull de les converses, relats, comentaris i records dels nostres avis, per fi han quedat impresos, en aquest primer volum d’una col·lecció de llibres que s’aniran publicant en un futur.



“ Com era abans Cabrils” neix de la proposta de la directora de la biblioteca, Muntsa Abad, i la col·laboració de la regidoria de cultura i , el seu regidor Miquel Ponsa.


Cal fer un agraïment a tots els participants de les tertúlies, perquè sense la seva participació no hagués estat possible l’edició d’aquest llibre: Elisa Altafulla, Joan Amat, Vicenç Amat, Enric Bailach, Alfred Casanovas, Carme Casanovas, Jaume Cuduñet, Mercè Font, Pilar Font, Joaquim Forcada, Maria Rosa Galbany, Teresa Godàs, Ramon Gonzàlez, Mireia LLonch, Pilar Llongueras, Rogeli Lloveras, Agustina Mogas, Joan Planas, Domingo Suari.


Enhorabona a tots ells i us convidem a llegir aquest nou llibre d'autors cabrilencs.