12.12.09

Nova edició de la campanya d'apadrinaments del Voluntariat Bona Terra

Nova edició de la campanya d'apadrinaments per part de la entitat " Bona Terra".



Imatge d'arxiu: Lola Villanueva, cooperant de la Fundació VicençFerrer, i voluntaria de la entitat Bona Terra, durant l'exposició de les fotografies del seu viatge a l'Anantapur, per conéixer elsnens/es apadrinats per la Fundació). -gener 08-

L'Associació de Voluntaris de Cabrils "Bona Terra" ha posat en marxa la seva campanya anual de recaptació per apadrinaments de nens a l'Índia.


Segons informa l'Associació, les persones que ja col·laboren des de fa anys amb "Bona Terra" rebran una carta amb la informació corresponent per fer l'ingrés anual de 8 euros. Cal recordar, que gràcies a les aportacions dels veïns i veïnes de Cabrils, l'Associació manté un seguit de nens i nenes apadrinats de la Fundació Vicente Ferrer.
Infants apadrinats
Les contribucions anuals serveixen perquè els infants apadrinats puguin rebre educació, atenció sanitària, millora en els conreus dels seus pobles, programes de nutrició i aigua potable. Segons els membres de "Bona Terra", amb aquestes aportacions "no només es millora la vida dels infants, sinó la de tota la seva comunitat". L'Associació també ha obert un número de compte on es poden fer aportacions puntuals.

Us recordem que a La Fira de Nadal del dia 19 de desembre, podreu informar-vos sobre la nova edició de la campanya d'apadrinaments i més aspectes de la entitat.
Col·labora!

Col·labora!