13.1.08

Es lliura el material recollit per la campanya d'ajuda al Txad

La campanya consistia en la recollida de samarretes i gorres


Dissabte 12 de Gener, representants de la Associació de Voluntaris Bona Terra i la regidora de Col·laboració i Solidaritat, Teresa Cabré van lliurar al Dr. Mario Ubach i a la seva dona, Isabel Rodríguez, impulsors de “Misión y desarrollo para Goundi”, el material obtingut en la Campanya AJUDEM ALS NENS DEL TXAD que consistia en la recollida de samarretes, gorres i pilotes.


Mario Ubach i Isabel Rodríguez són un matrimoni cabrilenc membres de l’Assotiation Tchadienne Communauté pour le Progrès, (ATCP), de la que depèn l’Hospital de Goundi (Txad). En Mario i l’Isabel són dos cooperants molt implicats amb l’Africa. Viuen 10 mesos l’any a Cabrils i 2 mesos a Goundi . Si voleu conéixer més a fons la seva tasca al continent africà, podeu visitar la seva pàgina web: http://www.misionydesarrolloparagoundi.com/quienes%20somos/quienes%20somos_1.htm


Des d’aquesta tribuna virtual voldria agrair a tota la gent que ha col·laborat en la campanya d’ajuda al Txad. L’alegria i els somriures dels nens no haurien de tenir fronteres. De la mateixa manera, voldria fer explícit el reconeixement de molts cabrilencs vers la gran tasca que en Mario i l’Isabel duen a terme. Moltes gràcies als dos! El seu testimoniatge a l’Àfrica no deixen a ningú indiferent. A més, Cabrils no déixa de sorprende’m: hi ha molta gent solidària que participa i s’implica en causes socials; però com que no fan soroll, no se’ls escolta. Hi ha gent que pensa en els demés; gent que viu en positiu!

Mariona Bosch