30.1.08

Serrano utilitza la remodelació de la rotonda per desenterrar el fantasma de la “permuta”

Ahir, vam començar les obres de remodelació del traçat de la rotonda de la carretera de Cabrils a Vilassar de Mar; fet que ha aprofitat el regidor de seguretat i portaveu del VIC, Alfredo Serrano, per ressuscitar la polèmica de la “permuta” dels terrenys de Can Badia. Concretament, al bloc del VIC es diu el següent: “Sabien que la rotonda formava part del "Projecte d’urbanització del Sector de Can Badia” que va ser tramès a la Diputació de Barcelona el 2 d’octubre de 2003 sent l’alcalde el cap de llista del PSOE-PSC ? Recorden l’enrenou que es va muntar amb la famosa permuta de Can Badia que va acabar amb la dimissió de regidor d’urbanisme?”.



No obstant això, el regidor del VIC no fa cap mena d’esment a la participació del seu soci de govern, CiU, en la definició del projecte de la rotonda. En aquest sentit, cal recordar que l’execució de les obres es van realitzar quan CiU posseïa l’alcaldia. A més, l’actual alcaldessa, Avelina Morales, formava part de l’equip de govern i era plenament coneixedora del projecte de Can Badia.

CiU menysprea les protestes ciutadanes
Per la seva banda, CiU acusa a l’exregidor d’ERC, Francesc Ponsa, de ser l’instigador de les manifestacions en contra del traçat de la rotonda i d’utilitzar-les políticament. En declaracions al “Tuets” Ponsa ha manifestat que ell no té res a veure amb l’organització de les manifestacions “tot i que va participar en la primera”. No obstant això, comparteix el rerafons de la protesta i defensa la capacitat del poble de fer sentir la seva veu.

Tanmateix, considera que la política “de criminalitzar públicament a la gent que no opina el mateix que l’equip de govern és típic del pensament únic i totalitari”. Amb tot, Ponsa afegeix que la remodelació del traçat de la rotonda és “una gran notícia que no s’ha de contaminar amb especulacions del passat”.