8.1.08

Nisei edita el seu segon disc titulat “Continents”

El cabrilenc Edu Campos és membre del grup




Tal com informa Vilaweb Vilassar, el grup musical de Vilassar de Mar Nisei acaba d’editar el seu segon disc “Continents”, en què segons la crítica musical, posen la primera pedra del «post-hardcore» en català, un estil sorgit de la convivència exemplar entre la dissonància i la melodia, el soroll i el silenci, la intensitat i la calma

Després d’un primer disc en anglès, “More Light”, amb influència de la música feta a Chicago i Washington, la nova proposta del quartet s’inspira en els noranta, la dècada més sorollosa de la història de la música, de la filosofia del «fes-t’ho tu mateix» marcada per bandes com ara Fugazi, Shellac i June of 44, i el segell Dischord Records. “Continents” ha estat enregistrat a l’estudi que Maik Alemany i Jens Neumaier, saxofonista i teclista del 12 Twelve, tenen a Barcelona. El productors han dotat el disc d’una sonoritat pròpia dels anys setanta, utilitzant amplificadors d’aquella època, efectes d’eco i bases dub llançades des de màquines analògiques de cinta. (font: Vilassar Ràdio)




En detall
Nisei són Marc Balfagón, Edu Campos, Cristian Pallejà i Alfons Serra. El disc va ser gravat i mesclat per Jens Neumaier i Maik Alemany entre juny i setembre de 2007 als estudis Maik Maier de Barcelona. Masteritzat per Bob Weston a Chicago Mastering Service de Chicago. En Jens Neumaier toca el saxo a “Aquest Joc” i “Dos Eriçons”, i crida a “Èxode”. Disseny gràfic: Edu Campos i Tobias Palmqvist. De moment pots escoltar "Una setmana sencera" i descarregar-la gratis a la web de Bcore. El disc serà editat en vinil de 180 grams i en CD.