17.6.08

El projecte de Can Botella arrenca de nou després del bloqueig del govern en minoria de CiU i VIC

Properament es pactaran les compensacions amb els veïns afectats


El ple de l’ajuntament de Cabrils va aprovar ahir en una sessió extraordinària el dictamen que proposa l’aprovació del text refós del pla de millora urbana número 12 de Can Botella. L’alcalde, Quim Colomer, va explicar que després d’aquesta aprovació cal definir el projecte de reparcel·lació, el d’urbanització i convocar el concurs per començar les obres. Segons Colomer, serà en la fase de reparcel·lació quan es torni a parlar amb els veïns per pactar les compensacions.

En aquest context, l’equip de govern va avançar que el projecte de Can Botella és una aposta del Govern de Progrés per reorganitzar el cas urbà del poble. D’acord amb això, aquest nou espai de la vila comptarà amb un Centre d’Atenció Primària (CAP), uns 44 habitatges de planta baixa i dos pisos, un aparcament i un vial que comunicarà Can Botella amb el Parc Anselm Clavé. Cal dir que aquestes dades són aproximades i que es concretaran en el projecte de reparcel·lació.

Aquest punt es va aprovar amb el vot favorable del PSC, ICV, ERC-Consens, GPC i el regidor no adscrit. CiU i VIC van votar en contra i el PP es va abstenir.

D’altra banda, també es va aprovar el pressupost per el 2008, el ROM i el canvi del règim de sessions, entre d’altres.

Foto extreta de: http://ca.wikipedia.org/wiki/Imatge:Catalonia_Cabrils_LaFabrica.JPG