8.12.08

Les entitats de Cabrils col·laboraran per recaptar diners per la Marató de TV3

Diumenge 14, a partir de les 10:30h, als Horts de la Santa Creu


Aquest any, les entitats de Cabrils s'afegiran a la campanya de recaptació i ajuts per la Marató de TV3 dedicada a les malalties mentals que es celebrarà el proper 14 de desembre. A Cabrils, els actes es duran a terme als Horts de la Santa Creu. A falta de confirmar alguna activitat, aquest és el programa previst:

A dos quarts d'onze començarà la Festa amb una Xocolatada Popular (aportació de la Associació d' Hostalers de Cabrils), amb coques casolanes (elaborades per els voluntaris de les entitats i amics) Després de carregar forces amb aquest esmorzar, ja podrem afrontar amb garanties tot el seguit d’activitats com, per exemple, Gimcanes, jocs per els més menuts, bingo amb premis per a tothom, tallers de manualitats i moltes sorpreses més!

Foto: Imatge d'arxiu d'una de les activitats de la Marató a Cabrils de l'any passat


Les entitats de Cabrils que a dia d'avui han confirmat la seva col·laboració són:

Associació d'Hostalers de Cabrils
Comissió de Festes
Club Ciclista La Concòrdia
Societat La Concòrdia
Coral La Concòrdia
Moto Club La Concòrdia
BAC ( Associació de Botiguers de Cabrils)
Club Esportiu Cabrils
Coral Santa Helena
Biblioteca Pública de Cabrils
Cau- Escoltes Montcabrer
Penya Barcelonista
Ampa Ceip L'Olivera
Casal de Jubilats
Diari electrònic “Tu ets Cabrils”
Voluntaris Bona Terra
Ajuntament de Cabrils

Xerrada sobre les malalties mentals

La Biblioteca està preparant una xerrada sobre les malalties mentals a càrrec del Dr. Recuero per dissabte 13 a la tarda. Ja confirmarem amb antelació la data i hora.


Des del “Tuets” animem a totes les entitats a afegir-se a la festa i fer bona la dita de “quan més siguem, més riurem”. Les entitats estem treballant amb molta il·lusió i a contrarellotge. Serà la primera marató conjuntament. Sense cap mena de dubte, el proper diumenge es demostrarà que la participació ciutadana és un fet al nostre poble. Vine i col·labora!


Mariona Bosch