2.10.09

El diumenge 4 d´octubre 12 hores sense cotxes a la N-II amb motiu de la celebració del I Challenge Costa de Barcelona-Maresme

Els prop de 2.000 atletes que participaran al I Challenge Costa de Barcelona-Maresme prendran la N-II el diumenge 4 d´octubre. La prova de ciclisme, que transcorrerà íntegrament per aquesta carretera provocarà el tall de la circulació entre Calella i El Masnou durant 12 hores. La N-II es tancarà a les 6.30h i es preveu la seva obertura total a les 18.30h. L´alternativa serà la C-32.




Afectacions a la circulació:
Tot i que el punt neuràlgic el 4 d´octubre és Calella, 14 municipis de la comarca formen part del recorregut Challenge. Els ciutadans de Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Caldes d´Estrac, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Premià de Mar i El Masnou podran veure el pas de les bicicletes si s´acosten a la N-II.Per tal de facilitar el pas dels corredors, la N-II estarà tallada a la circulació a partir de les 6.30h. El sector afectat serà el comprès entre Calella i El Masnou. L´obertura serà per trams i es calcula que a les 18.30h ja estarà reestablerta al 100% la circulació. L´alternativa per als vehicles, mentre duri el tall de circulació a la N-II, serà l´autopista C-32.
Tal i com es va posar en pràctica al Mig Challenge que es va celebrar el 24 de maig, als accessos del Maresme es lliurarà un passi als conductors que siguin desviats cap a l´autopista. Aquest tiquet els permetrà circular lliurement per la C-32 sense haver de pagar peatge. El cost econòmic serà sufragat pel Consell Comarcal del Maresme (66,6%) i per l´ajuntament de Calella (33,3%).