15.10.09

Els bolets i els calamars comencen a compartir cuina al Maresme


100 restaurants amb la Cuina del Bolet.
Els municipis d'Argentona, Cabrils, Dosrius, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Tiana i Vilassar de Dalt participen a l'edició 2009 de la Cuina del bolet del Maresme.
En aquesta edició hi col·laboren a l'entorn d'un centenar de restaurants que ofereixen plats especials cuinats amb bolets i diverses pastisseries que han començat a incorporar el bolet a les seves especialitats.El Consorci de Promoció Turística del Maresme col·labora en la difusió de les Jornades gastronòmiques Calamarenys i de la cuina del bolet. S'han editat fulletons informatius d'aquestes dues activitats de promoció de la cuina del Maresme que podeu trobar a les oficines municipals dels ajuntaments participants.

Podeu llegir els programes de Sant Cebrià, Sant Vicenç, Argentona, Teià, Vilassar de Dalt, Dosrius, Mataró, Tiana, Cabrils i Sant Andreu de LLavaneres en aquest document adjunt.
Fitx
er: bolet021.pdf