14.4.10

El Govern ha activat el portal "Construïm Catalunya. Actuacions 2006-2010

El Govern ha activat el portal "Construïm Catalunya. Actuacions 2006-2010", on per primera vegada es recullen totes les actuacions -escoles, instituts, equipaments sanitaris, pisos, carreteres, etc- que la Generalitat ha realitzat en els darrers quatre anys. El portal s'inspira en la voluntat del Govern de donar transparència a la seva gestió i de retre comptes de la seva feina davant del ciutadà.

Portal "Construïm Catalunya"

El portal inclou gairebé més de 5.000 actuacions, que suposen un volum d'inversió superior als 22.000 milions d'euros. L'aplicació permet que qualsevol ciutadà des del seu blog, facebook, twitter, etc. enllaci amb el mapa concret del seu interès, i contribuir així al debat dins la Xarxa.


De les actuacions recollides al portal, més del 50% les realitza i les executa completament la Generalitat. La resta, són obres subvencionades per l'administració catalana, que tiren endavant ajuntaments i entitats socials. Sense tenir en compte les obres subvencionades, gairebé el 70% de les actuacions impulsades pel Govern en aquesta legislatura estan acabades. La resta, estan en execució o a punt d'iniciar-se.

Portal "Construïm Catalunya"

En aquest context, entrem en el Web i seleccionem Cabrils. obtenim el resultat següent:
Construcció Escola Mas Maria Cabrils
La construcció de nous centres educatius, eix central de la política educativa de la Generalitat, permet acostar l'educació a tots els habitants de Catalunya.
Estat: UbicacióCabrils Data d'iniciGener 2007 Data de finalitzacióSetembre 2008
Tipus d'actuació Equipaments educatius DepartamentEducació Contractant GISA



Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). Cabrils
PUOSC Anys 2007-2009 Cabrils

El Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya, una eina de cooperació local, subvenciona actuacions destinades als serveis públics i obres de rehabilitació.
Estat:
Tipus d'actuació Obres i serveis Departament Governació i Administracions Públiques Beneficiari Ajuntament de Cabrils

Si tenim interès podem seleccionar la Comarca del Maresme, i qualsevol altre municipi.