25.11.11

Gran Recapte d'Aliments 2011

Gran Recapte d'Aliments del 21 al 26 de novembre

Per tercer any consecutiu, els Bancs dels Aliments de Catalunya junt amb l'Obra Social "la Caixa" organitzen una campanya de recollida d'aliments amb l'objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades de casa nostra.




 El Banc dels Aliments és una fundació benèfica privada, independent i sense ànim de lucre, que té com a objectiu lluitar contra la fam d’Aquí, evitar que els aliments consumibles però no comercialitzables siguin destruïts i, finalment, fer-los arribar a les persones més necessitades del nostre entorn més immediat.

Participa al Gran Recapte d’Aliments a Catalunya per ajudar-nos a recollir aliments pels més necessitats de casa nostra!!

Amb aquesta campanya volem sensibilitzar la població catalana de la realitat de la fam a casa nostra i de la importància de la participació ciutadana en l’atenció d’aquest problema. Durant l’any 2011 la pobresa ja arriba al 20,4% de la població de Catalunya, i ja hi ha gairebé un milió i mig de persones que viuen sota el llindar de pobresa.

Tota l’acció del Banc dels Aliments es basa en la gratuïtat dels aliments que rebem i en la seva distribució justa a través de les entitats benèfiques que atenen als beneficiaris finals.


• La campanya es durà a terme els dies 25 i 26 de novembre a 600 punts de recollida d'arreu de Catalunya en més de 180 poblacions.

• Del 21 al 26 de novembre també serà possible participar al Gran Recapte a través de "la Caixa" per la seva Línea Oberta, CaixaMòbil, els caixers o bescanviant els Punts Estrella.

·        Dona aliments »Cercador de punts de recollida »
·        Dona aliments »