25.11.08

Cabrils signa el conveni de col·laboració amb el Consorci Digital Mataró-Maresme

L’Ajuntament rebrà el material tècnic necessari per a editar notícies locals .

S’ha signat el conveni de col•laboració entre l’Ajuntament de Cabrils i el Consorci Digital Mataró-Maresme en el marc de la Xarxa Audiovisual del Maresme (XAM). En l’acte formal de signatura del conveni hi eren presents el president del Consorci Alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, el secretari del Consorci, Santiago Pérez i Joaquim Colomer en representació del municipi.
Aquest acord possibilitarà que l’Ajuntament participi activament en la dinamització audiovisual del canal de TDT del Consorci, “Maresme Digital”, realitzant directament la gravació i edició de les notícies de Cabrils.

Per a dur a terme aquesta tasca, el Consorci habilitarà l’Ajuntament amb tot el material tècnic necessari.


El Consorci Digital Mataró-Maresme, impulsor de Maresme Digital TV que emet pel canal 24 de la TDT, considera prioritària la necessitat d'arribar a tothom. Tot i que, de moment, la televisió es podrà veure a Mataró i als municipis del voltant mitjançant el centre emissor de Cabrils-Mataró (Montcabré) i el seu web http://www.maresmedigital.tv/ el consorci preveu arribar a gran part del territori al llarg de 2008 i 2009.


El Consorci Digital Mataró-Maresme : l'integren 13 municipis entre Mataró i el Baix Maresme. El nou canal de TDT local crearà sinergies entre tots els mitjans públics mitjançant la XAM (Xarxa Audiovisual del Maresme) mitjançant la qual compartiran continguts. Maresme Digital TV, que es podrà veure en multiformat (TDT, Web, TV IP, Mòbil) ha signat recentment convenis amb la CCRTV i la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya (XTVL) per compartir tecnologia i continguts respectivament.

Veure video de Cabrils enllaç