16.11.08

La TDT d'aposta de futur: la realitat consolidada

Barça Tv , abans d'acabar l'any, per TDT

Signat: Acord per emetre Barça TV a la TDT . Emissions Digitals de Catalunya, una entitat del Grup Godó. Barça TV s'emetrà a través d'un dels programes temàtics de TDT, integrat al canal múltiplex d'Emissions Digitals (EDC). El president del FC Barcelona, Joan Laporta, va dir que l'acord era un pas més en la voluntat d'obertura i de vocació de servei. Es podrà visionar en el paquet del canal 33 on emeten en l'actualitat TV8, EDC i Rac 105.Cal recordar que Barça Tv en l'actualitat és un canal de pagament que emet per Canal Digital Plus.
En aquest context tornem a reproduir la informació actualitzada dels canals que es poden visionar en l'actualitat amb la instal·lació adequada.

Llistat de centres emissors de TDT

CABRILS-MATARÓ Engegat canal 61 Engegat canal 43 Engegat canal 33 Engegat canal 64 Engegat canals 66-69 Engegat canal/s: 24-MATARÓ Gener 09. Per confirmar la viabilitat d'aquest servei sempre caldrà que un tècnic instal·lador comprovi que des de la ubicació on es troba l'usuari es rep correctament el senyal TDT.
El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació ha publicat una nota informativa per recordar, entre d'altres aspectes, que a conseqüència del decret de traspàs a partir de l'1 de novembre la tramitació d'ICT es realitza únicament a la Generalitat de Catalunya.
Cercador de cobertura de TDT (31.10.2008) .
La Generalitat ha posat en marxa un cercador de cobertura de televisió digital terrestre, on es pot consultar, per municipi i nucli de població, la cobertura general i la cobertura específica dels diferents canals. S'inclou també un mapa de centres emissors de TDT, i un llistat amb el calendari d'engegada. Cercador de cobertura de TDT. Maresme > Cabrils .
Per conèixer els instal.ladors d'antena registrats, Cliqueu aquí. En aquesta pàgina de la Generalitat, trobareu un apartat titulat "consulta d'instal.ladors" que us permet fer una cerca dels instal·ladors d'antena registrats que hi ha al vostre municipi o als municipis del voltant.
Recordar una vegada més que està previst que l'any 2009 les emissions únicament siguin digitals.
Televisió Digital Terrestre [363 kB]A finals del 2009, la TDT estarà totalment implantada a Catalunya.
Enric Santolaria.