7.11.08

La Generalitat invertirà 28,6 milions menys en obres al Maresme durant el 2009

Les inversions en infraestructures que la Generalitat recull per al Maresme en el pressupost del 2009 pugen a 62.875.419 euros. Aquest xifra representa 28,6 milions menys que els que el govern català ha donat a la comarca per aquest any.

Per àmbits, el d'accions vinculades al cicle de l'aigua –com ara la depuradora de Dosrius, el soterrament de la riera de Targa de Vilassar de Dalt i la interconnexió de la xarxa d'ATLL amb la del Maresme Nord– s'endú 21 milions d'euros. Segueix, en quantitat, la partida destinada a habitatge protegit, amb 13 milions i, pel que fa a les inversions en escoles, la Generalitat estima aportar 8,3 milions per continuar les obres o crear nous centres a Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrils, Mataró i Sant Vicenç de Montalt.


Pel que fa als centres educatius, el pressupost català pel 2009; preveu l'escola Sant Jordi de Sant Vicenç de Montalt; la Mas Maria de Cabrils; la Sobirans d'Arenys de Munt, l'escola d'Alella i el centre Sinera, d'Arenys de Mar. En total es destinen 8,3 milions a la reforma en infraestructures educatives. ..mes
El punt

Ajuntament Tanmateix, tant la Generalitat com l’Ajuntament segueixen treballant per tal que el proper curs 2009-2010 ja es puguin dur a terme els primers cursos de la ESO al municipi, mentre els tràmits burocràtics de la construcció de l’Institut d’Educació Secundària segueixen el seu curs.