29.4.09

Es lliuran els premis del concurs de fotografia dels 6 pobles

El XVI concurs de fotografia de sis pobles del Maresme

El vilassarenc Eric Cortés López ha guanyat el segon premi, a la categoria de 12 a 17 anys, del XVI concurs de fotografia organitzat pels serveis i regidories de Joventut dels ajuntaments d’Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Òrrius, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar. El premi, 75 euros en xecs regal per a material audiovisual, l’ha obtingut amb la fotografia que porta per títol "La cadira".

El concurs comptava amb dues categories segons l’edat dels participants. A la categoria A, de 12 a 17 anys, es van rebre 17 fotografies, 4 d’elles de participants de Vilassar de Mar i a la B, de 18 a 30 anys, 59, 22 de Vilassar de Mar.

El veredicte es va donar a conèixer el passat 24 d’abril a can Martinet, Cabrera de Mar. Les obres participants es poden veure en una exposició itinerant que recorre els diferents pobles organitzadors del concurs. A Vilassar de Mar arribarà el 20 de juliol i es podrà veure fins el 31 de juliol.

Guanyadors del XVI concurs de fotografies:
Categoria A 1r. Premi: Sombras, de Natalie Rhae Briggs
2n. Premi: La cadira, d’Eric Cortés López

Categoria B 1r. Premi: Sant Martí 2009, de Víctor Sancho Ferrer
2n. Premi: Volant entre gira-sols, de Francesc Tejada

Enllaç Tuets Cabrils: la inauguració de l’exposició de fotografies, que serà itinerant pels sis pobles organitzadors. A Cabrera de Mar es podrà veure del 24 d’abril al 7 de maig, a Vilassar de Dalt del 19 al 29 de maig, a Argentona del 8 al 19 de juny, a Òrrius del 29 de juny al 10 de juliol, a Vilassar de Mar del 20 al 31 de juliol i a Cabrils del 14 al 25 de setembre.

Imatges relacionades:
"La cadira"