3.2.10

Oscars 2010 Per primera vegada deu cintes es disputen l'estatueta a millor Pel·lícula.


Penélope Cruz opta al guardó d'Actriu de repartiment per 'Nine'. ambé ha aconseguit una nominació el curtmetratge La Dama i la Muerte , de l'espanyol Javier Recio Gracia; el que s'ha quedat fora, tanmateix ha estat Pedro Almodóvar i la seva pel·lícula Los abrazos rotos".
Per altra banda, la coproducció hispanoargentina El secret de seus ojos” s'ha endut una alegria i ha entrat en l'apartat de millor pel·lícula de para no anglesa. li acompanya la pel·lícula de la directoraClaudia Llosa con "La Teta ......trailer de la “teta asustada” Producció que participa televisió de Catalunya i guanyadora l'Ós d'or en la Bernilae.
La directora, de 32 anys, nascuda a Lima i establerta a Barcelona, representa a una cinematografia debutant, la peruana, des de la màgia de la llengua indígena.
"La tea asustada" és una pel·lícula enigmàtica, agrestos paisatges dels barris més pobres de Lima i que remet al drama de les milers de dones peruanes violades o torturades en els anys de guerra i terrorisme.
La pel·lícula presa el nom de la misteriosa malaltia que, segons el dir popular, transmeten als seus fills a través de la llet materna les dones que van ser violades o torturades en l'embaràs.


James Cameron y Kathryn Bigelow, cineastas i ex parella, van confirmar les seves opcions a l'Óscar després d'obtenir avui una candidatura en la categoria de Millor direcció per "Avatar" i "En tierra hostil", respectivament, segons va anunciar l'Acadèmia de Hollywood. amb nou candidatures cadascuna de les peliculas dirigides per l'exmatrimoni
En terra hostil" va ser nomenada també la Millor de 2009 en aquests guardons i el mateix va aconseguir la setmana passada en els Producers Guild of America (PGA), que contra pronòstic van preferir el film de Bigelow, modest en pressupost i ingressos, a l'obra de Cameron, el milionari "Avatar".
Millor pel·lícula
Per primera vegada deu cintes es disputen l'estatueta a millor Pel·lícula.


Avatar” James Cameron and Jon Landau, Producers
“The Blind Side” Nominees to be determined
“District 9” Peter Jackson and Carolynne Cunningham, Producers
“An Education” Finola Dwyer and Amanda Posey, Producers
“The Hurt Locker” Nominees to be determined
“Inglourious Basterds” Lawrence Bender, Producer
“Precious: Based on the Novel ‘Push’ by Sapphire” Lee Daniels, Sarah Siegel-Magness and Gary Magness, Producers
“A Serious Man” Joel Coen and Ethan Coen, Producers
“Up” Jonas Rivera, Producer
“Up in the Air” Daniel Dubiecki, Ivan Reitman and Jason Reitman, Producers

En resum una bona oportunitat per veure els films nominats, alguns d'ells ja estrenats i uns altres arriben aviat a les nostres pantalles. .EN TIERRA HOSTIL Ver trailer
Ver web oficial
3DAVATAR · trailer
+horarios