11.10.06

Cartes dels lectors (6)

Sisena hora a l’escola l’Olivera
No fa gaire es criticava en aquest blog la implantació de la sisena hora, el funcionament del departament d’Educació i alguns defectes en la presa de decisions sobre l’adopció de la mesura. Ara, passat l’impacte de les disfuncions inicials potser és el moment de reflexionar sobre la mesura.
La sisena hora no és cap solució màgica a cap dels problemes del sistema educatiu, és senzillament una oportunitat per millorar el rendiment de l’alumnat i a l’hora per assolir la igualtat d’oportunitats entre l’escola pública i l’escola concertada en la mesura que acaba amb una de les desigualtats més importants entre ambdues xarxes. Val la pena l’esforç i la paciència malgrat els problemes.
Ara la nostra escola disposa de més temps per innovar. Té més capacitat de decidir l’organització i els continguts d’aquesta sisena hora per poder millorar els resultats en l’aprenentatge dels alumnes.
Si en la presa de decisió o en la comunicació als pares s’ha comès algun error mai és tard per rectificar-los i assolir el consens i el compromís de tots els membres de la comunitat educativa. El futur dels nens i nenes de Cabrils és el que compta.
RM