5.3.07

Maragall i Puigcercós presenten els candidats del PSC i Esquerra-Consens x Cabrils respectivament







Tal com vam avançar la setmana passada, els Consellers d’Educació i Governació de la Generalitat de Catalunya, Ernest Maragall i Joan Puigcercós, van presentar els respectius candidats a l’alcaldia de PSC i Esquerra-Consens x Cabrils. La primera presentació va ser la del candidat del PSC, Quim Colomer, el passat divendres. L’acte va comptar amb la presència dels diputats socialistes, Manel Mas i Consol Prados, i del Conseller Ernest Maragall. Unes 100 persones, aproximadament, van poder escoltar l’exposició de Colomer (per llegir el resum que ha fet el PSC, podeu clicar aquí) va recordar els atacs personals que va rebre quan era batlle del consistori i va incidir en la necessitat de no repetir episodis tan nefastos.

D’altra banda, la presentació de Miquel Ponsa, cap de llista d’Esquerra-Consens x Cabrils, va compatr amb la presència d’unes 150 persones que van poder escolar la “transformació tranquila”, lluny de confrontacions, que predicava Ponsa. Concretament, es va fer esment a la necessitat de “cabrilitzar”; és a dir, “evolucionar, no crèixer”. Finalment, Puigcercós va insistir en la necessitat del consens per trobar solucions als problemes quotidians i polítics dels pobles.

En un altre ordre de coses, CiU de Cabrils va organitzar un sopar a porta tancada el passat dijous amb la presència del diputat Oriol Pujol i Ferrussola. Una trentena de persones van poder escoltar el convenciment de Manel Pérez “sobre que CiU serà la força política més votada al nostre poble, i que no es plantejarà cap pacte electoral fins un cop celebrades les eleccions”.

Les altres forces polítiques restants, de moment, no han realitzat cap acte polític.