31.7.07

El “Tuets” celebra el seu primer aniversari

No voldríem marxar de vacances sense escriure un post commemoratiu del primer any de vida del “Tu ets Cabrils”. Ara fa un any, un petit grup d’emprenedors cabrilencs, capitanejats per en Jordi Teixidó, van decidir posar en marxa el primer diari electrònic de Cabrils; i vist els resultats, podem afirmar que aquesta empresa ha esdevingut un èxit. Durant aquest primer any de vida, la redacció del “Tuets” ha penjat més de 260 notícies relacionades amb Cabrils. Tanmateix, el bloc ha comptat, durant aquest període, amb més de 35.000 visites; fet que demostra la consolidació d’aquest mitjà. En aquest sentit, voldríem agrair la tasca i ajuda desinteressada dels nostres articulistes i col·laboradors: Toni Marí, Mariona Bosch, Enric Santolaria, Miquel Ponsa, Modest Masides, Gemma Gonzalez, Francesc Ponsa, Jordi Egea, Joan Cavaller, Maurici Ferran i Manel Volart. També volem aprofitar per avançar-vos que a partir del setembre el bloc disposarà de noves seccions que se sumaran a les ja existents: Les fitxes d’ocells, L’entrevista i La Farmàcia al bosc. De la mateixa manera, no ens podríem oblidar dels nostres lectors i de la gent que ens anima a seguir tirant endavant, d’una manera voluntarista, aquest projecte comunicacional. A tots ells, moltes gràcies!

No obstant, el transcurs d’un any ha estat temps suficient per patir la manipulació i la campanya de desprestigi que un petit reducte de gent ha dirigit contra el “Tuets”. Davant d’això, no podem fer res més que mantenir ferm el nostre compromís amb la llibertat d’expressió i el dret d’informació i continuar amb la nostra activitat de cohesió social. En aquest context, s’ha demostrat que tot el que es publica en el bloc és cert i està contrastat amb rigor i, malgrat no agradi a alguns, seguirem amb aquest exercici de comunicació local.

Gràcies per fer possible aquest bloc, aquesta comunicació propera, aquesta participació ciutadana. Gràcies a tu, perquè “Tu ets Cabrils”.