12.9.09

El ‘Diari Maresme’ organitza una nova edició del Premi Blocs

L’any passat, el “Tuets” va guanyar el premi al millor bloc de societat



Diari Maresme, per celebrar el seu tercer aniversari, organitza el "II Premi Blocs del Maresme", on els lectors podran escollir el millors webblogs de la comarca dividits en quatre categories. Els blogs guanyadors en la pasada edició no poden participar, segons les normes dels organitzadors de la edició d'enguany.( "Tu ets Cabrils", no hi pot participar ). Tothom que vulgui participar, si encara no està registrat en la llista de la secció de blocs, ho podrà fer enviant la seva adreça web.

Quatre categories
Hi hauran quatre premis repartits en les mateixes categories que té el diari: Societat, Política, Cultura i Esports. De cada categoria, hi haurà cinc finalistes escollits per membres d'aquest mitjà de comunicació i un jurat creat expressament per aquesta convocatòria.

Fins el 20 de setembre
Aquest és el termini per a què tothom que tingui un blog, i no estigui registrat a la corresponent secció, pugui demanar que afegim el seu web personal. Només ha d'enviar el nom del bloc, del creador i l'adreça a redaccio@diarimaresme.com

Els guanyadors de cada categoria de l'any passat no podran optar al "II Premi Blocs Maresme". Sí ho podran fer els finalistes.

Del 21 de setembre a l'1 d’octubre
Durant tots aquests dies, tothom que ho vulgui, una vegada registra't com a usuari, podrà votar un bloc de cada categoria. Prèviament, Diari Maresme haurà seleccionat cinc.

Segona edició
Aquesta és la segona edició d'aquests premis. L'any passat, on van participar més d'una cinquantena de blocs, els guanyadors van ser: "Tu ets Cabrils" (Societat), "Bloc sense fulls" (Política), "Magnòlia en mà" (Cultura) i "El Sot" (Esports). Enguany, hi haurà un nou premi: el "Premi del Jurat" que serà l’únic que es decidirà, només, amb els vots del membres de Diari Maresme. La resta es farà a través de votació popular a través del web del diari.

Celebració del tercer aniversari
El que obtingui més vots, de cada secció, tindrà un premi de reconeixement que s'entregarà en un acte públic el proper mes d'octubre, a Pineda de Mar. Properament, es detallarà el lloc i data exactes