24.9.09

Fes-te fan de Catalunya

Turisme de Catalunya promou la creació de més de 200 grups de "fans de Catalunya" a la xarxa.

Un total de 60.000 visitants en tres setmanes i la creació de més de 200 grups de fans són els primers resultats del web www.haztefandecatalunya.com.Aquest portal és l’eix central de la campanya promocional queTurisme de Catalunya ha posat en marxa aquest estiu i que continuarà fins a finals d’any.

Seguint les últimes tendències web 2.0, els usuaris s’han convertit en part activa de la creació del contingut i, fins i tot, han pogut fer-se fans de Catalunya a la xarxa social Facebook, compartint les seves experiències, suggerint visites i penjant les imatges de les seves vacances a Catalunya. El portal aplega fans dels camins de ronda, de la cuina tradicional catalana i dels Pirineus, entre moltes altres propostes que han fet els mateixos internautes.
La campanya acabarà el proper mes de desembre. Els seus principals objectius són donar a conèixer l’oferta turística de Catalunya; reforçar el posicionament de Catalunya com a destinació de qualitat al mercat espanyol; i transmetre una imatge de Catalunya propera, positiva i amable.

A partir del mes d’octubre, Turisme de Catalunya endegarà la segona onada de campanya, corresponent a la temporada de tardor. En aquesta segona fase es posarà èmfasi en la comunicació dels productes més afins a l’estacionalitat de l’any, com són: Natura-Actiu, Gastronomia, Cultura i Wellness. Com a novetat, s’inclourà la possibilitat que tots els usuaris que es facin “fans de Catalunya” puguin guanyar estades gratuïtes a Catalunya.