3.10.09

Arrenca el procés de consulta per elaborar el Pla Nacional de la Joventut 2010-2020

Una campanya amb el lema ‘Volem decidir.cat’ animarà els i les joves a participar en el disseny de les polítiques de joventut pels propers deu anys La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, han presentat el procés de consulta per a l’elaboració del Pla Nacional de la Joventut de Catalunya 2010-2020, el full de ruta de les polítiques de joventut al nostre país per als propers deu anys.

L’elaboració del Pla Nacional de la Joventut de Catalunya 2010-2020, el full de ruta de les polítiques de joventut al nostre país per als propers deu anys. A l’acte de presentació també hi han assistit representants de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, la Federació de Municipis de Catalunya i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, entitats que formen part del Consell Rector de Pla.
El secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, ha explicat que els ciutadans i les ciutadanes joves de més de 16 anys que així ho desitgin podran participar-hi responent a un qüestionari, individualment o en grup, amb preguntes sobre les seves necessitats i propostes per a tots els eixos. El qüestionari s’enviarà als equipaments i les entitats juvenils o s’hi podrà accedir a través del web www.volemdecidir.cat.