7.10.09

Segona reunió per debatre el Consell de poble

El proper dimecres dia 14 d’octubre a les 8 del vespre, al Centre Cívic La Fàbrica

En el marc de la participació ciutadana, entesa com a diàleg estable, obert i permanent entre ciutadans/nes i entitats o associacions amb l’ajuntament, el passat 16 de maig es va celebrar la primera trobada per consensuar la composició i funcionament d’un consell de poble com a òrgan de participació reconegut en el Reglament de Participació Ciutadana. veure tuets.

Els grups de treball que es van formar van establir uns determinats punts que han de ser presentats per l’entitat que va rebre l’encomana de realitzar aquest projecte. Malauradament aquesta presentació s’ha demorat en el temps per dos motius importants. El primer, rau en les pròpies dificultats de l’entitat que realitza el projecte que s’ha vist obligada a organitzar-se de nou com a conseqüència de la crisi existent. En segon lloc, varem tenir trucades demanant que la segona reunió és dugués a terme un dia entre setmana i en horari més enllà de les 8h del vespre.

Des de la regidoria de Participació s'ha treballat per poder conciliar ambdós esculls i tancar una altra reunió que es celebrarà el proper dimecres dia 14 d’aquest mes d’octubre a les 8 del vespre, seguint el següent ordre del dia:


20:00 h. Benvinguda i presentació
20:15 h. Devolució del procés fet
20:30 h. Coneixem una altra experiència
21:00 h. Grups de treball
21:45 h. Conclusions i tancament