13.11.07

La TDT a Cabrils

Al nostre poble hi ha sectors que reben malament el senyal de televisió a causa de l'orografia i on la situació dels habitatges respecte al repetidor de Montcabré; que és per on rebem els senyals de televisió analògics i digitals. Aquest problema es pot solucionar de diverses formes , com la instalaciò d'una antena amb diversos amplificadors. Amb les zones obsucures tenim pitjor solució, però hi ha una forma que integra les noves tecnologies (sense dir marques concretes) que ofereixen importants descomptes en trucades, integren Adsl i televisió per telèfon amb un descodificador incorporat. Aquesta és una solució d'un preu que engloba una sèrie de serveis; és a dir: un paquet Global.

En l'actualitat, els hem d'informar que la central de Telefónica de Cabrils no està preparada per oferir aquest servei .Hem d'estar preparats per a l'apagada analògica que es produirà al volntant del any 2009.

Catalunya vol se pionera en aquesta tecnologia. Seria convenient tenir aquesta opcicio de telefonia per totes les llars, com a opcio.


Consulteu Oferta Telefónica
Enric Santolaria. Veí de Cabrils.