10.7.09

El centre de Cabrils es queda un cop més sense cobertura de Movistar durant diverses hores



Tal com indica El Punt, la cobertura de telefonia mòbil de la companyia Movistar ha tornat a fallar a Cabrils. El cap de setmana passat, diversos veïns i comerços del centre d'aquest municipi maresmenc es van quedar sense cobertura durant moltes hores, cosa que va provocar la indignació dels clients. «Fa uns anys no hi havia cap problema amb aquesta companyia, però des de fa un any aproximadament els talls de cobertura són constants, fins al punt que ja hem començat les actuacions necessàries per arreglar-ho», explica el regidor de Comunicació del municipi cabrilenc, Miquel Ponsa (ERC-Consens x Cabrils).

Segons indica el regidor republicà, la cobertura no marxa a tot arreu, però sí que hi ha zones del municipi que es veuen molt afectades per aquestes apagades accidentals. El centre del municipi és una de les zones més habitades i també on es concentren la majoria dels comerços del municipi, als quals aquestes incidències impossibiliten oferir el servei de pagament amb targeta de crèdit. Tot i això, les zones grises són molt difuses, tal com explica Ponsa: «A vegades passa que a l'interior de l'ajuntament no tens cobertura i quan surts a l'exterior ja pots parlar», diu el regidor, que afegeix que és difícil treballar en aquestes condicions.

De totes maneres, el tall d'aquest darrer cap de setmana ha posat fi a la paciència del consistori, que ha demanat als usuaris que facin arribar les seves queixes a l'operadora de telefonia per evitar més casos en el futur. Així doncs, qui s'hagi vist afectat i vulgui tramitar una queixa formal davant la companyia trobarà la manera de fer-ho a l'espai web del consistori cabrilenc (www.cabrils.cat).