16.7.09

Es posa en funcionament la T-12



La targeta T-12 és un títol de transport per als nens i nenes de 4 a 12 anys que els permet fer gratuïtament un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifària en la què resideixi el nen o la nena.

Poden ser titulars d’aquest nou títol els 440.000 nens i nenes de l’àmbit del Sistema Tarifari Integrat (253 municipis) que tinguin entre 4 i 12 anys (fins el 31 de desembre de l’any que els compleixin).


Sistema d’emissió de la targeta T-12 en la resta de l’àmbit del Sistema Tarifari Integrat (235 municipis) http://www.amtu.cat/joomla/ El seu preu, serà de 35€/any. Uns 3€/mes un únic pagament, la concienciació del ciutadà de que hi ha un cost al darrere del servei. Un cop pagat, l’usuari ja s’oblidarà de tot.

Els nens i nenes dels principals municipis de la segona corona metropolitana amb transport urbà, rebran a casa seva el fulletó explicatiu i la sol·licitud de la mateixa.
Un cop emplenats els fulls podrà realitzar el pagament a través del Servicaixa i enviar a l’apartat de correus la sol·licitud, la fotocòpia del carnet d’identitat del nen i el comprovant de pagament de la T-12.
Un cop rebuda la sol·licitud s’enviarà al domicili del nen la targeta T-12 provisional.
En la seva primera edició la targeta T-12 té un període de validesa de 16 mesos. El nen o la nena podrà fer servir la targeta T-12 en els serveis de transport públic de la zona on resideixi.On es pot fer servir ZONA 2E: Alella, Cabrils, el Masnou, Premià de Dalt, Premià de Mar, Teià, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar.
Formulari de sol·licitud:

Ja podeu gestionar la sol·licitud mitjançant la descàrrega de qualsevol dels següents fitxers de sol·licitud:
Soli·licitud T-12. Versió editable i imprimible
Soli·licitud T-12
Exemple: si el municipi de residència és Teià, amb la T-12 es podrà desplaçar a tota la zona 2E: Alella, Cabrils, el Masnou, Premià de Dalt, Premià de Mar, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.