31.7.09

La Burriac Atac tanca les inscripcions

Un mes i mig abans de la celebració, el proper dissabte 5 de setembre, de la V edició de la Burriac Atac, la cursa ja ha arribat al màxim d'inscripcions, tot i que en categoria femenina encara queden dorsals lliures.

L'organització preveu una llista d'espera per tal de completar les places en el cas que no es formalitzin totes les pre-inscripcions i el seus pagaments. Tots aquells corredors que vulguin entrar a la llista d’espera han d'enviar un mail a info@burriacatac.cat.





Aquesta cursa nocturna de muntanya, organitzada pel Centre Excursionista de Vilassar i inclosa dins del calendari de curses Open de la FEEC, te un recorregut de 16,4 km i 740 m de desnivell positiu, i a banda de la nocturnitat, la seva singularitat rau en el fet que tant la sortida com l’arribada estan al nivell del mar, però tot i així la meitat del seu recorregut està format per corriols de muntanya.
El nombre total de corredors inscrits en l'edició d'enguany serà de 650, tot un rècord pel tipus de competició (que normalment es mou per sota dels 300) de les quals 100 seran dones (en les curses de muntanya normalment en són menys de 20).
La sortida està prevista a les 21.30 h en categoria femenina i a les 21.45 h en categoria masculina des de la plaça de l’ajuntament de Vilassar de Mar amb l’arribada a la platja, aquest cop amb vestidors i dutxes per als qui no s’atreveixin amb l’aigua de mar.


Enguany, l’edició té algunes novetats. La primera és la Marrec ATAC! un recorregut urbà , no competitiu i pensat pels més petits i amb la possibilitat de córrer acompanyats d’un adult (sortida a les 20 h). Però també alguna nova connexió en el circuit, un concurs fotogràfic, etc. I com sempre moltes ganes de que totes i tots ens ho passem d’allò millor.

Informació facilitada pel Centre Excursionista de Vilassar.