11.7.09

El petit comerç de Cabrils: Avui visitem LA NONNA

LA NONNA


Menjars preparats - Càtering - Bodega de vins i caves -Pasta Fresca -Delicatessen - Embotits D.O - Formatges artesans - Gelateria - Pa i premsa del dia.

Av. Sta. Elena. Urb. Cabrils II.
Tel. 93 753 92 40
evasellares@hotmail.com
Horari: de dimarts a dissabtes: matins de 9:30h / 15:00h.
tardes de 18:30h /21:00h
Diumenges i festius: matins de 10:00h / 1500h.






El proper mes d'agost ja farà un any que l'Eva Sellarés, propietària de LA NONNA ,va innaugurar el seu negoci: una botiga especialitzada en menjars cuinats i servei de càtering. Així, doncs, podeu adquirir des d'un esmorzar a un bon dinar.




L'Eva prepara àpats especials per encàrrec. Ara, a l'estiu, cuina una gran varietat de plats de temporada, com amanides de pasta fresca, canelons i segons plats com bacallà, etc. Ens comenta que "el seu plat estrella" són els confits d'ànec, salmó o bacallà.També a la seva carta no hi pot faltar el socorrent pollastre a l'ast o les croquetes. Per als que sempre anem amb presses, dir-vos que a LA NONNA podem trobar-hi molts capricis per els gourmets més golafres.

Poc a poc ha anat ampliant el ventall dels seus productes, sempre de primera qualitat.



La Gelateria,amb la seva Terrassa, conviden a passar-hi una estona tot prenent un tallat... o un bon "mojito", per refrescar-nos de la calor d'aquest estiu.

Us convidem a visitar aquest petit comerç de Cabrils.


Mariona Bosch