16.4.07

El regidor de participació “no participa” a la reunió amb entitats

El tècnic de participació excusa la presència de Francisco Javier Badia

Sota el títol " Les associacions com a escoles de participació", el passat dissabte 17 de març de 2007 algunes de les entitats de Cabrils es van trobar per començar a endegar el projecte del Consell Municipal d'Entitats de manera coordinada amb l'ajuntament. Seguint aquesta estela, aquest dissabte es va realitzar una segona reunió per posar fil a l'agulla i començar a definir l’estructuració i organització d'aquest futur Consell Municipal.

La jornada de treball va ser liderada per Jordi Bigas, coordinador de l’Àrea de Participació Ciutadana d'Esparreguera, qui va fer una exposició de com poder dur a terme aquest projecte, posant com a exemple el que ja tenen en funcionament al seu municipi. També es va fer a mans un dossier a les diverses entitats informant de les competències,funcions, organització i funcionament per començar a treballar i a definir aquest projecte, com a eina de treball conjunt.

Aquesta reunió va comptar amb la representació de les següents entitats de Cabrils: Amics de l'Orgue de Cabrils, l'Agrupació Defensa Forestal Burriac, Peluts de Foc, Societat La Concòrdia, la Secció Coral La Concòrdia, el Museu Arxiu-Municipal, Futbol Club Veterans Cabrils, La Creu de Cabrils F.S, i l’Associació de Voluntaris "Bona Terra".