6.1.08

SS.MM arriben a Cabrils carregats de regals

Ahir, a les 6 en punt de la tarda, SSM els Reis de l'Orient van arribar a Cabrils


Fidels a la tradició, l'Ajuntament ha fet els honors a Melcior, Gaspar i Baltasar, convocant a tots els nens i nenes a la popular Cavalcada de Cabrils per poder donar la benvinguda i la carta de petició de joguines, en el cas que SS.MM ho considerin oportú .
Cinc carrosses, una per cada Rei Mag més una plena de regals i l’altra de carbó, han conformat la corrua de ses majestats. Aquest any, un grup de pastorets seguíen el sèquit, llençant caramels que per art de màgia quasi bé desapareixien a l’instant.

La Cavalcada ha recorregut l'Avinguda santa Elena, el Pont de la Vela, Torrent Roig, Domènec Carles, Mestre Jambert i plaça de l'Esglèsia, on SS.MM han fet una aturada per visitar la Parròquia.



Seguidament, han anat a l'Ajuntament. Allà , des del balcó del consistòri s'han adreçat a tothom. Els fanalets encesos de la mainada vibraven d'emoció. L’alcaldessa els hi ha assegurat que tots els menuts s'han portat d'allò més bé. En aquest sentit, més d'un pare ha quedat perplexe a l’escoltar les esmentades paraules, però un silenci oportú ha alegrat a més d'un trapella amagat entre la multitud.


Finalment, els Reis - amb les seves carrosses, la de regals, la de Carbó - i el sèquit de pastorets amb el sarró ja buit de tants i tants caramels que han repartit, han arribat a La Fàbrica, punt de cloenda de la Cavalcada. La Fàbrica ha rebut als Reis i als nens un any més.
La Nit Màgica ja havia començat!!

Mariona Bosch