25.6.09

Neix l'Associació d'Amics del Centre d'Atenció d'Animals de Companyia del Maresme


Un grup de voluntaris i voluntàries han constituit l'Asociació d'Amics del Centre d'Animals de Companyia del Maresme (ACAAD Maresme) amb l'objectiu d'ajudar a trobar una llar als animals que han estat abandonats pels seus propietaris i estan acollits en aquest Centre ubicat a Argentona.
L'ACAAD Maresme és una associació sense ànim de lucre que té com a principal finalitat vetllar pel benestar dels animals allotjats al Centre d'Atenció d'Animals Domèstics de Companyia del Maresme i, a la vegada, conscienciar a la població sobre la tinença responsable d'animals de companyia.
Si voleu veure els animals acollits al CAAD Maresme que esperen ser adoptats, cliqueu aquí
El CAAD Maresme, gestionat pel Consell Comarcal del Maresme, es va inaugurar fa tres anys i per les seves instal·lacions (ubicades a Can Carmany, darrera el cementiri d'Argentona) ja han passat més de 2.500 animals que han estat abandonats en algun dels 17 municipis de la comarca que hi van delegar el servei: Alella, Argentona, Calella, Caldes d'Estrac, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Montgat, Òrrius, Palafolls, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Santa Susanna, Tiana i Tordera. més informació
Les dades per contactat amb l'ACAAD Maresme són les següents:
Telèfon: 697 75 84 76
acaad.maresme@yahoo.es.
A Cabrils: Associació Protectora d'Animals de Cabrils si vols ajudar truca al 61987752